logo empresa ENERGIES SOLARS ARMENGOL  
Aprofitament de les energies locals, netes i econòmiques.


ENERGIA DEL VENT, MINIEÒLICAMoli treballant
A les instal.lacions fotovoltaiques autònomes, hi ha la possibilitat de complementar l'energia del sol, amb l'energia del vent.

Aquest tipus d'instal.lació es pot instal.lar sempre que la zona tingui una certa mitjana de vent.

Realitzem l'estudi i el muntatge de petites turbines eòliques, normalment com a complement a un sistema autònom fotovoltaic, algunes d'elles fabricades per nosaltres.

Possibilitat de connectar les petites turbines eòliques directament a la xarxa elèctrica. Tota l'energia generada amb el vent és energia elèctrica convencional estalviada que deixem de consumir i per tant de pagar, sistema sense acumulació d'energia amb bateries. Aquest sistema és similar a les instal.lacions fotovoltaiques per a la venda de tota l'energia produïda. En aquests moments, la venda d'aquesta energia no està regulada.  La particularitat d'aquestes petites turbines respecte les grans, és la possibilitat d'integrar-les a tocar dels consums per exemple a dins les ciutats (parcs, jardins, rotondes, polígons, voreres etc...), no canvia gaire respecte una farola d'enllumenat públic.

A falta d'una regulació de la venda de l'energia, la millor solució serà el dia que el cost de l'electricitat reflecteixi els costos reals, aquests sistemes que ara són inversions purament ambientals (gràcies a l'estalvi que produeixen d'energia generada amb els sistemes convencionals i contaminants actuals) es convertiran llavors amb una inversió viable també des del punt de vista econòmic.
Pàgina principal